Chi Pham / Unsplash
kukkia

Nuoren Voiman kesä 2021

Juttu
|
Toimitus
|

Kesä on täällä! Toimitus tiedottaa lehden ajankohtaisista asioista: avustajalistasta, toimitusharjoittelijasta, tulevien numeroiden juttutarpeista sekä kesän aikana tehtävistä lehtitilauksista.

Kesän koittaessa hiljaiseloa viettänyt Nuoren Voiman avustajalista herää talvihorroksestaan. Avustajalista on kirjoittajille, kriitikoille ja kuvittajille paras tapa pysyä kärryillä lehden ajankohtaisista juttutarpeista. Sen kautta tullaan jatkossa viestimään nykyistä systemaattisemmin esimerkiksi tulevien lehtien teemoista ja täyttöasteista sekä tilattavista kritiikeistä. Koronatilanteen tasaannuttua järjestämme myös avustajien livetapaamisen, josta tiedotetaan niin ikään avustajalistan kautta. Jos haluat liittyä avustajien sähköpostilistalle, ota yhteyttä lehden päätoimittajiin: taija.roiha@nvl.fi tai vesa.rantama@nvl.fi

Nuoren Voiman toimitus on kesälomalla juhannuksesta heinäkuun loppuun saakka. Tänä aikana emme vastaa lehdelle tuleviin yhteydenottoihin. Huomioithan myös, että kesä-heinäkuussa tehtyjen lehtitilausten postituksessa on toimiston kesälomista aiheutuvaa viivettä. Lehtitilaus kannattaa tehdä viimeistään maanantaihin 21.6. mennessä, mikäli haluaa saada lehden kesän aikana luettavaksi. Tämän jälkeen tehdyt tilaukset postitetaan elokuussa.

Elokuussa palaamme töiden pariin entistä ehompina: silloin mukana aloittaa myös toimituksen korkeakouluharjoittelija Maria Björklund. Toimituksen vahvistukseksi saadaan parin kuukauden ajaksi myös Emma Hirvisalo.

Vuoden loput printtilehdet ovat jo hyvin täynnä, mutta ainakin runoja voi vielä tarjota Huumaan (deadline elokuussa) ja Tuhoon (deadline lokakuussa). Lisäksi Tuhoon on mahdollista tarjota kritiikkejä ja haastatteluita. 

Mukavaa kesää, ja nähdään viimeistään Runokuussa!

Jutut