Kuva: Emma Hirvisalon kotialbumi
emma kasvimaalla

Toimitus tiedottaa: juttutarjoukset ja uusi toimitussihteeri

Juttu
|
Toimitus
|

Nuoren Voiman toimitus tiedottaa syksyn ajankohtaisista kuulumisista: uudesta toimitussihteeristä ja muutoksista juttujen tarjoamiseen liittyvissä käytännöissä.

Emma Hirvisalo aloitti 25.10. vuoden pituisen pestin Nuoren Voiman toimitussihteerinä. Hän hoitaa toimituksen juoksevia asioita, kuten hallinnoi lehden nettijulkaisuja, someviestintää sekä lehdelle kohdistettua palautetta. Hän vastaa myös Nuoren Voiman arkistoihin liittyviin kysymyksiin. 

Hirvisalo on työskennellyt lehdessä aikaisemmin työkokeilijana.  

 

***

Nuoreen Voimaan lähetettäville juttutarjouksille on nyt oma sähköpostiosoite. Sen tarkoituksena on selkeyttää ja helpottaa prosessia sekä kirjoittajille että päätoimittajille. Kehittelemme myös uusia toimintatapoja, jotta kirjoittajat saisivat nopeammin vastauksen juttuehdotuksiinsa. Kiitos kärsivällisyydestänne!

Lähetä juttuehdotuksesi siis jatkossa uuteen sähköpostiosoitteeseemme juttutarjoukset [at] nvl.fi! Sähköpostiin saapuneet ehdotukset käsitellään ja niihin vastataan noin kerran kuukaudessa. Lomakausien aikana käsittelyaika saattaa olla pidempi.

Toimituksen kaikki yhteystiedot löytyvät lehden nettisivuilta.