Iisa Pappi
huuma kansi

Huuma on ilmestynyt!

Juttu
|
Toimitus
|

Nuoren Voiman Huuma-numero julkaistaan Helsingin Suvilahdessa Tiivistämöllä Nuori Voima -klubilla tiistaina 26.10. klo 19:30 lähtien! Katso ohjelma ja hanki liput tapahtumaan täältä.

Nuoren Voiman Huuma-numerosta voi lukea mm. Eleonoora Riihisen ja Juhani Kentän tekemän monipuolisen katsauksen päihdekirjallisuuden historiaan ja nykyhetkeen. Tekijöistä Kenttä on klubilla keskustelemassa aiheesta yhdessä Taija Roihan ja esikoiskirjailija Silja Liukkosen kanssa. Riihinen, Roiha ja Liukkonen puolestaan puhuvat päihdekirjallisuudesta Helsingin kirjamessujen Kultti-lavalla perjantaina 29.10. Molemmista paikoista voi myös ostaa lehteä.


 

Lehdestä löytyy myös muun muassa surrealistinen feminismi -paketti! Otteen Leonora Carringtonin Kuulotorvi-romaanista suomensi Kristiina DrewsOlga Tokarczukin esseen "Eksentrismi feministisenä strategiana" puolestaan Tapani Kärkkäinen. Kirjailija Riikka Pelo  kirjoitti katsauksen surrealismin naisiin otsikolla "Naisia surrealismin partaalla". 

Haastattelussa lehdessä on taidekritiikkiä uudistava seassa-kollektiivi, jonka jäsenistä Tarleena Laakko on Tiivistämön klubilla keskustelemassa kritiikin tulevaisuudennäkymistä yhdessä Heidi BackströminNora Rinteen ja Vesa Rantaman kanssa.

Sitaattikamaakin lehdestä löytyy:


Taiteilija Jaakko Pallasvuo huomasi yllätyksekseen juuri ABBA-esseen kirjoitettuaan, että kauan kaivatut ruotsalaiset olivat palanneet!
 


 

Tilaa Nuori Voima täältä!