Tekijälle

Teemat ja aikataulut 2024

Teemat ovat työnimiä ja aikataulut viitteellisiä. Jokaisen jutun julkaisusta ja aikataulusta sovitaan toimituksen kanssa. Suosittelemme, että lähetät juttutarjouksesi hyvissä ajoin. Julkaisemme juttuja myös netissä. Niiden ei tarvitse noudatella teemaa. Voit tarjota myös kuvitusta.

 

1/2024 KIRJA. 8.1. aineiston dl, ilmestyy 4.3. alkavalla viikolla. TÄYNNÄ.

2/2024 2000-LUKU. 1.4. aineiston dl, ilmestyy 3.6. alkavalla viikolla.

3/2024 MATKA. 5.8. aineiston dl, ilmestyy 30.9. alkavalla viikolla.

 

Juttujen tarjoaminen

Nuoreen Voimaan voi tarjota artikkeleita, esseitä, arvioita, kaunokirjallisia tekstejä ja käännöksiä. Tekstit lähetetään toimitukselle muodossa .doc tai .rtf, vain runotekstejä voi lähettää .pdf-tiedostoina. Pyydämme, että tekstissä on mahdollisimman vähän asetteluja (reunojen tasauksia yms). Otsikkoja ja ingressejä voi ehdottaa, mutta toimitus päättää ne.

Juttuja voi tarjota vain sähköpostitse osoitteeseen: juttutarjoukset [at] nvl.fi. Saadut ehdotukset käsitellään noin kerran kuukaudessa. Kiitos kärsivällisyydestäsi! Jos asiasi on kiireellinen, olethan yhteydessä suoraan päätoimittajiin.

Huomioithan myös, että Teemat ja aikataulut -otsakkeen alla mainitut aineistojen deadlinet on tarkoitettu jo sovituille teksteille. Omaa juttua kannattaa ehdottaa hyvissä ajoin etukäteen ennen numeroa, johon sitä haluaa tarjota.

Lehdellä on avustajien sähköpostilista, jonka kautta tiedotamme ajankohtaisista asioista muutaman kerran vuodessa. Listalle voi liittyä olemalla yhteydessä toimitukseen. Toimituksen yhteystiedot löydät täältä.

 

Linkkien takaa lisää ohjeita kirjoittajille:

Avustajaksi Nuoreen Voimaan?

Ohjeita kriitikolle