Dusan Veverkolog / Unsplash
Kettu lepää ulkosalla puunkolossa.

Nuori Voima siestailee kohti syksyä

Juttu
|
Toimitus
|

Toimitus ampaisee lomalle  21.6.–5.8. väliseksi ajaksi. Nuoren Voiman syksyyn kuuluu mm. Maailmanympärimatkailua ja Runopuutarhanhoitoa.

Nuoren Voiman toimitus jää kesälomalle 21.6. ja palailee näyttöpäätteiden äärelle elokuun alussa. Syksyn numerot ovat täyttyneet hyvällä vauhdilla: lokakuussa ilmestyvä Matka-numero on jo täynnä, mutta Runopuutarha-numerossa on vielä tilaa – lähetä juttutarjous heinäkuun loppuun menessä!

Elokuussa Nuoren Voiman siesta kuitenkin katkeaa, sillä 2000-luku -numeron julkkariklubi järjestetään 24.8 Tekstin talolla osana Runokuuta. Tervetuloa kanssamme juhlistamaan uusinta numeroa ja tutkailemaan sen vielä tuntemattomia puolia. Lue lisää!

Syksyn alusta alkaen lehden toimituksen riveissä aloittaa Nuoren Voiman Liiton korkeakouluharjoittelija Natalia Karjalainen.

Ja mitäpä olisi kesä ilman aistit alttiina pitävää, mieltä ravitsevaa kesälukemista. Nuoren Voiman nettisivuilta löytyy nyt myös Muusat -numerossa (4/22) ilmestynyt Pieta Päällysahon essee kreikkalaisen antiikin äänestä. 

 

Aurinkoista ja jännittävää kesää kaikille lukijoillemme ja avustajillemme!

Jutut