"No Frontier", Photophilde, Flickr.
Osallistu runokilpailuun

Runoilijanitu, debytoi Nuoressa Voimassa!

Juttu
|
Toimitus
|

 

Debytoi runoilijana -kilpailu on taas täällä! Lokakuussa ilmestyy Nuoren Voiman jokavuotinen runousnumero. Numerossa julkaistaan uusien runoilijoiden tuotantoa, joka poimitaan Debytoi runoilijana -kilpailun sadosta.

Kilpailuun voivat osallistua kaikenikäiset kirjoittajat, jotka eivät ole julkaisseet kaunokirjallista teosta. Antologiat ja omakustanteet eivät ole este osallistumiselle, solmittu kustannussopimus kuitenkin on.

Tuomareina tänä vuonna toimivat Nuoren Voiman runousnumeron päätoimittajat runoilija Silene Lehto ja kriitikko Penjami Lehto.

Kilpailuohjeet

Enintään 15 liuskan valikoima runoja tulee lähettää Nuoren Voiman Liiton toimistoon 25.5. mennessä (kyseisen päivän postileima riittää). Aihe on vapaa! Runot voi kirjoittaa tieto- tai kirjoituskoneella tai käsin. Käsikirjoituksia ei palauteta.

Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä, mikä takaa tekstien puolueettoman käsittelyn. Merkitse oma nimimerkkisi runojesi yhteyteen. Liitä lähetykseesi erillinen kirjekuori, jonka päällä lukee nimimerkkisi ja jonka sisältä löytyvät oikeat yhteystietosi: nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Mikäli haluat Nuoren Voiman Liiton arvostelupalvelusta maksullisen arvioinnin tekstistäsi, kirjoita nimimerkkikuoren päälle sana ”arvostelupalvelu”. Arvostelun hinta on Nuoren Voiman Liiton jäsenille 40 €, muille 60 €.

Lähetä runosi osoitteeseen: 

Nuori Voima 
"Debytoi runoilijana"
Fredrikinkatu 23 D 4
00120 Helsinki