Tessa Rampersad / Unsplash
joulukuusi

Nuoren Voiman joulu 2022

Juttu
|
Toimitus
|

Toimitus lomailee 21.12.–9.1. välisen ajan. Tilauskampanja voimassa kuluvan vuoden loppuun saakka.

Taas yksi vuodenkierto lähenee loppuaan, ja sen myötä on aika laittaa myös Nuori Voima talviteloille.

Vuodelle 2023 on luvassa joitain uusia toimituksellisia linjauksia. Jatkossa lehti ilmestyy neljästi vuodessa, mutta hivenen aiempaa paksumpina numeroina. Uudistuksen myötä luovumme myös vuosittaisesta vierailevan päätoimittajan käytännöstä.

Vuoden 2023 teemat ovat Aivot kapitalismissa, Fragmentti, Käännös (tuplanumero) ja Kokeellisuus. Numeroiden julkaisuaikataulun löydät täältä. Eritoten vuoden viimeisissä numeroissa on vielä hyvin tilaa! Lähetä juttutarjouksesi osoitteeseen juttutarjoukset@nvl.fi. Käsittelemme 19.12. jälkeen tulleet juttutarjoukset joululoman jälkeen.

Ensi vuoden kolumnistina lehdessä kynäilee esseisti ja valokuvataiteilija Joel Karppanen. Myös Joonas Säntin ja Isa Hukan palstat jatkuvat. Hukan kuratoimalle Kysy runoilijalta -palstalle osoitettuja kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen toimitus@nvl.fi

Haluatko antaa palautetta lehdestä? Otamme mielellämme vastaan lukijapalautetta – se auttaa meitä kehittämään lehteä entistä paremmaksi. Palautetta voi lähettää osoitteeseen toimitus@nvl.fi tai suoraan päätoimittaja Taija Roihalle taija.roiha@nvl.fi 

Muistutamme myös, että vuoden loppuun saakka lehden vuosikerran voi tilata itselle tai kaverille edulliseen 40 euron joululahjahintaan. Tilauslomakkeen löydät täältä.

Nuoren Voiman toimitus kiittää lämpimästi lukijoita, tilaajia ja avustajia kuluneesta vuodesta. Rauhallista joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta!